ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 €
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
>> Αρχική >> Εσωτερικό >> Βάσεις κινητού-Tablet
https://www.autogadget.gr

Βάση Κινητού 360 μοίρες περιστροφή με Διάφορες θέσεις στήριξης

Κωδ.: 
Βάσ315
 

Βάση Κινητού 360 μοίρες περιστροφή με Διάφορες θέσεις στήριξης

Κωδ.: 
Βάσ315
Βάρος: 
0.100gr
 
9,00€
spin
Τεμ.:
spin
Προσθήκη στο καλάθι

Περιγραφή
Για το αυτοκίνητο, το γραφείο, το σπίτι, τον διάδρομο γυμναστικής, το κρεβάτι κ.α.!!

Στήριγμα κινητού τηλεφώνου με καθρέφτη 360°: Μπορεί να περιστραφεί 360° για να καλύψει τις ανάγκες διαφορετικών οπτικών γραμμών. Υποστηρίζει επίσης οριζόντια και κατακόρυφη εναλλαγή οθόνης και η γωνία πλοήγησης μπορεί να ρυθμιστεί κατά βούληση, κάτι που είναι βολικό για να σχεδιάζετε καλύτερα τη διαδρομή και την οδήγησή σας

Υλικό υψηλής ποιότητας: Η θήκη τηλεφώνου καθρέφτη οπισθοπορείας είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικό ABS, ανθεκτική στη φθορά, δεν σπάει εύκολα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, ανθεκτική, σταθερή και σταθερή.

Κρυφό σχέδιο: Κατά τη χρήση, χρειάζεται μόνο να τραβήξετε το στήριγμα έξω από τον καθρέφτη. Εάν δεν το χρειάζεστε, μπορείτε να πιέσετε απαλά το στήριγμα για να κρυφτεί πίσω από τον καθρέφτη, ώστε να μην ενοχλήσετε την όρασή σας και να προστατεύσετε την οδηγική σας ασφάλεια. Δυνατότητα προέκτασης βραχίονα.

Ισχύει για κάθε περίσταση:Μπορεί επίσης να εγκατασταθεί σε καθίσματα αυτοκινήτου, κουζίνες και υπνοδωμάτια, κάτι που σας βολεύει να μελετάτε, να εργάζεστε και να περνάτε βαρετό χρόνο.

Εύκολη εγκατάσταση:Σχεδίαση μέγγενης μεγάλης απόστασης, γρήγορη εγκατάσταση και αφαίρεση κινητών τηλεφώνων με το ένα χέρι. Είναι εύκολο να στερεωθεί σταθερά στον καθρέφτη και στους αεραγωγούς του αυτοκινήτου, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για χαλαρή εγκατάσταση.













ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 50€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 5 εργάσιμες ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2017 - 2022 autogadget.gr Κατασκευή Eshop by infocus
Back To Top
19
gr
https://www.autogadget.gr
COOKIE DIALOG