ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 €
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
>> Αρχική >> Φροντίδα >> Καθαριστικά
https://www.autogadget.gr

Επαγγελματικός Πηλός Καθαρισμού Αυτοκινήτου Cleaner Magic Clay

Κωδ.: 
ΕπF31
 

Επαγγελματικός Πηλός Καθαρισμού Αυτοκινήτου Cleaner Magic Clay

Κωδ.: 
ΕπF31
Βάρος: 
0.040gr
 
HNG
5,30€
spin
Τεμ.:
spin
Προσθήκη στο καλάθι

Περιγραφή
 -Επαγγελματικό κιτ λεπτομερειών αυτοκινήτου,είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικής ποιότητας μαλακό εξαιρετικά λεπτό υλικό. Με κολλώδη και απολύμανση, θα αφαιρέσει εύκολα τη βρωμιά και θα αφήσει το χρώμα του αυτοκινήτου σας αναμφισβήτητα απαλό και λείο και δεν θα καταστρέψει την επιφάνεια του αυτοκινήτου.

-Ισχυρό αποτέλεσμα, καθαρίζει αποτελεσματικά και απορροφά τη βρωμιά βαθιά στο χρώμα του αυτοκινήτου, αφαιρεί φυσικά οξείδια, λεκέδες νερού, κόκκους, περιττώματα πουλιών, σκουριά, χυμούς δέντρων και άλλους λεκέδες από το σώμα του αυτοκινήτου και με ασφάλεια, εύκολα. Αφαιρεί άμεσα τον υπερβολικό ψεκασμό χρώματος, τις καταρροές, τους περιβαλλοντικούς ρύπους και άλλα, κάνοντας το καθάρισμα πιο εύκολο και μόνιμο. ΟΧΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗ ΒΑΦΗ ΣΑΣ!!

-Εύκολη και βολική λειτουργία.Βάλτε τη ράβδο πηλού για τις λεπτομέρειες του αυτοκινήτου για λίγο σε νερό πριν τη χρήση, προσθέστε απορρυπαντικό, ζυμώστε τη στο σωστό σχήμα και στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε να καθαρίζετε το χρώμα του αυτοκινήτου. Στεγνώστε φυσικά μετά τη χρήση και, στη συνέχεια, τυλίξτε τη μαγική ράβδο πηλού σε καθαρή πλαστική μεμβράνη ή πλαστική σακούλα για να τη διατηρήσετε φρέσκια. Μπορείτε να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε ξανά την επόμενη φορά. Προσέξτε να μην πέσει στο έδαφος για να μην σκονιστεί. (Η μπάρα πλυσίματος διαμορφώνεται εύκολα και δεν χαλαρώνει ούτε κολλάει στα χέρια)

-Ευρεία εφαρμογή-Μεγάλη αξία. Το κιτ ράβδου πηλού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες επιφάνειες όπως βαφή, διαφανές παλτό, καθρέφτες, προφυλακτήρες, παρμπρίζ, τροχούς, παράθυρα, δάπεδα, γυαλί και άλλα. Η χρήση του πριν το γυάλισμα και το κερί θα δώσει καλύτερα αποτελέσματα. (ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, RVS, ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ, ΟΧΗΜΑ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ)

Συνθήκες αποθήκευσης: Φυλάσσεται σε κουτί σε θερμοκρασία δωματίου, θερμοκρασία αποθήκευσης: 26 βαθμοί Κελσίου (78,8 βαθμοί Φαρενάιτ °F)

1. Πριν από τη χρήση, είναι πολύ σημαντικό να μουλιάσει καλά, είναι πολύ σημαντικό! Χωρίς εντελώς μούσκεμα, η θέληση μπορεί να γρατσουνίσει το αυτοκίνητό σας.

2. Κρατήστε τα μάτια σας μακριά. Σε περίπτωση εισόδου στο μάτι: Ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό για λίγα λεπτά. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά όταν ξεπλύνετε. Εάν τα συμπτώματα επιμένουν, ζητήστε ιατρική συμβουλή/προτάσεις.

3. Αυτό δεν είναι παιχνίδι πλαστελίνης, παρακαλούμε να το κρατάτε μακριά από τα παιδιά σας.

4. Αυτό το προϊόν είναι ασφαλές και μη τοξικό.


ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 50€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 5 εργάσιμες ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2017 - 2022 autogadget.gr Κατασκευή Eshop by infocus
Back To Top
19
gr
https://www.autogadget.gr
COOKIE DIALOG